Find Ankelstøtte blandt 56+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående ankelstøtter er senest opdateret i dag (23/07 - 2024) kl. 08:59

Du er landet på Ankelstøtte.dk, det helt rigtige sted at finde ankelstøtter. Vi har udvalgt 56 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det ankelstøtte tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 56 forskellige ankelstøtter fra 2 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Ankelstøtte | 50S3 - XS - XS

Ankelstøtte | 50S3 - XS - XS

1399 kr.

909,35 kr.

Billede af Adidas Support Performance Ankelstøtte (small)

Adidas Support Performance Ankelstøtte (small)

259 kr.

178 kr.

Billede af Aserve Ankelstøtte - Small

Aserve Ankelstøtte - Small

179 kr.

131 kr.

Billede af Aserve Ankelstøtte - X-Large

Aserve Ankelstøtte - X-Large

179 kr.

130 kr.

Billede af Swede-O Professionel Ankelstøtte - Large

Swede-O Professionel Ankelstøtte - Large

600 kr.

547 kr.

Billede af Robust Ankelstøtte | A2-DX - Venstre, XL, Hvid - XL - Hvid

Robust Ankelstøtte | A2-DX - Venstre, XL, Hvid - XL - Hvid

699 kr.

419,40 kr.

Billede af Hot & Cold Gel ankelbind - Kan opvarmes / nedkøles

Hot & Cold Gel ankelbind - Kan opvarmes / nedkøles

179 kr.

139 kr.

Billede af Ankelstøtte | 50S3 - M - M

Ankelstøtte | 50S3 - M - M

1399 kr.

909,35 kr.

Billede af Futuro Comfort Ankelstøtte Str. Small (1 stk)

Futuro Comfort Ankelstøtte Str. Small (1 stk)

108,95 kr.

89 kr.

Billede af Futuro Comfort Ankelstøtte Str. Medium (1 stk)

Futuro Comfort Ankelstøtte Str. Medium (1 stk)

108,95 kr.

99 kr.

Billede af Swede-O Professionel Ankelstøtte - Small

Swede-O Professionel Ankelstøtte - Small

600 kr.

547 kr.

Billede af Futuro Omviklingsstøtte Til Ankel Str. Small (1 stk)

Futuro Omviklingsstøtte Til Ankel Str. Small (1 stk)

188 kr.

149,95 kr.

Billede af Ankelstøtte | 50S3 - L - L

Ankelstøtte | 50S3 - L - L

1399 kr.

909,35 kr.

Billede af Ankelstøtte | 50S3 - XL - XL

Ankelstøtte | 50S3 - XL - XL

1399 kr.

909,35 kr.

Billede af Adidas ClimaCool Ankelstøtte Medium

Adidas ClimaCool Ankelstøtte Medium

249 kr.

129 kr.

Billede af Aserve Ankelstøtte - Large

Aserve Ankelstøtte - Large

179 kr.

176 kr.

Billede af Robust Ankelstøtte | A2-DX - Højre, XL, Hvid - XL - Hvid

Robust Ankelstøtte | A2-DX - Højre, XL, Hvid - XL - Hvid

699 kr.

419,40 kr.

Billede af Adidas Ankelstøtte S/M

Adidas Ankelstøtte S/M

259 kr.

112 kr.

Billede af Adidas Ankelstøtte L/XL

Adidas Ankelstøtte L/XL

259 kr.

112 kr.

Billede af Futuro Comfort Ankelstøtte Str. Large (1 stk)

Futuro Comfort Ankelstøtte Str. Large (1 stk)

120 kr.

92,95 kr.

Du kigger lige nu på 56 ankelstøtter fra 2 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Adidas InnovaGoods

2 gode grunde til at have en ankelstøtte på når du træner hvis du har udsatte ankler og 4 ting du skal overveje inden du køber

Anklen er et af de svageste og mest udsatte punkter på kroppen. De bliver dagligt udsat for stop og bøjning gennem almindelig gang, men især også under træning. Særligt hvis der er tale om løbetræning, eller sportsgrene hvor der løbes. Derfor er det fornuftigt at give sine ankler lidt ekstra støtte, så risikoen for skader reduceres markant.

En skadet ankel kan ikke bruges til meget

En skadet ankel kræver hvile og ro, og det kan være svært hvis man er vant til en aktiv hverdag. Der findes utroligt mange forskellige typer af skader, som man kan pådrage sig i sin fod og ankel, og de fleste er langvarige. Det kan en ankelstøtte hjælpe imod, da støtten vil sikre at anklen ikke bliver overbelastet. Under de mere intensive perioder, kan en støtte være et rigtig godt valg.

Både forebyggende og rehabiliterende

En ankelstøtte bruges ikke kun når man har en skade, det bør især også bruges som et forebyggende middel. Mange der har udsatte ankler, bruger ankelstøtter til at forebygge en større skade når de træner. Det kan være når man for eksempel skal lave et tungt løft, eller løbe på løbebåndet.

Men udover at give din ankel støtte, så fungerer ankelstøtter også som en kompression, som er med til at forbedre blodcirkulationen. Langt de fleste ankelstøtter er også lavet i et åndbart materiale, så de er mere behagelige at have på.

Forskellige typer ankelstøtter

En ankelstøtte er dog ikke bare en ankelstøtte. Der findes et hav af muligheder, og hvilken en du skal have, kommer an på din situation. Er der tale om en skade eller forebyggende mod skader? Dyrker du en sport der udsætter dine ankler i høj grad?

Har man fået en skade, kan man bruge et ankelbind med massiv støtte. Det vil sige de bind som ikke kan bøjes så meget. Er der tale om en mindre forstuvning, kan du også bruge de helt basale bind. Der findes også ankelstøtter som kan opvarmes eller nedkøles, alt efter hvad du har brug for. Det kan være med til at hjælpe med en hurtig heling.

Støtter til kun anklen eller hele foden

Der kan være forskellige behov for støtte, og derfor er det også muligt både at finde støtter kun til anklen, og støtter der støtter hele foden. Er der tale om et vrid eller en forstuvning af anklen, er det en god idé at vælge en støtte, som støtter hele foden. Det er lidt ligesom når man brækker noget, og legemsdelen skal i gips. Holder man det helt i ro og stabilt, vil helingsprocessen være kortere.

Der findes også en del ankelstøtter, som kan justeres i kompressionen. Det foregår ved at man strammer eller løsner de bånd der måtte være. På den måde kan du tilpasse ankelstøtten efter dine behov.

Passer ikke kun på anklen

Når man kommer til skade med sin anklen, så er der en stor risiko for at de andre dele omkring anklen, også bliver udsat for skade. Det kan for eksempel være hælen eller fodens vrist. Her kan en ankelstøtte også være nyttig, da den også kan beskytte disse to steder for skader. Således får du helt optimal beskyttelse af dine fødder.

Ved at købe en ankelstøtte, kan du bevæge dig i hverdagen med højere sikkerhed og bedre samvittighed. Det er dog vigtigt at huske at lade foden hvile uden støtte på, da kompressionen ellers trykker konstant.

Undersøg markedet inden køb

Idet der findes så mange forskellige muligheder og behov, er det en god idé at undersøge markedet, inden du vælger at købe. Der findes stor prisforskel på ankelbind, og der er ingen grund til at betale dyre domme, hvis du kan betale det halve. Brug også gerne anmeldelser og erfaring fra andre, til at indsnævre mulighederne. Det er altid rart at have en god vurdering af et produkt fra andre, inden man selv køber.

 

Hvorfor bør du handle en ankelstøtte på internettet i stedet for i butik?

Der er mange gode grunde til at du skal købe din nye ankelstøtte online frem for i en fysisk butik - her får du 3 af de bedste.

Når det passer dig kan du købe din ankelstøtte på nettet

At handle i en fysisk butik bliver hurtigt tidskrævende - med transport og en buffer for kø kan man nemt skulle sætte en time af til at gøre sit køb. Svært at presse ned i en i forvejen travl hverdag - og det bliver ikke nemmere af at de fleste butikker har stramme åbningstider. Vælger du i stedet at handle ankelstøtter online kan du gøre det præcis når du har tid.

Selve købet tager ikke mange minutter. Og med en smartphone og lidt internet kan du handle hvor som helst, når som helst.

Dine varer bliver leveret for dig

Du har sikkert prøvet det før. At rende rundt i et storcenter eller på byens shoppingstrøg, og være træt i armene.

Træt fordi du slæber på 5 poser fulde med ting og sager, og har gjort det i lang tid. Og i øvrigt stadig mangler 3 butikker før du har fået alle tingene på din indkøbsliste.

Sådan behøver det heldigvis ikke være. Køber du din ankelstøtte online bliver den sendt hjem til dig - og så kan du købe lige så meget du vil.

Går utroligt hurtigt

Når du har handlet på nettet et par gange og har fået rutinen ved du efterhånden hvor lynende hurtigt det kan gå.

Hvis du betaler med MobilePay eller har gemt dine betalingskortoplysninger i browseren tager selve betalingen omkring 20 sekunder. At indtaste adresse kan den også automatisk, så det er også under 20 sekunder der.

At vælge det rigtige produkt blandt de mange ankelstøtter vi har på ankelstøtte.dk tager lidt længere tid - men alt i alt kan du klare dit køb på under 5 minutter.

Se også

Vi håber du kunne lide ankelstøtte.dk.

Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side fodstøtte.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på ankelstøtte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 2.153 produkter fra mere end 105 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 3.718 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 08:59:47.

9
Produkttyper
2.153
Produkter
105
Forhandlere
3.718
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.